MUZIEKPODIUM GET U
GETU CONCERTS

 

SINGER-SONGWRITERCONCERTEN
IN EEN INTIEME SFEER

 

Shane Alexander

vr. 9 nov. 2018 (20.30 uur)
Weijer-kapel
te Boxmeer


In juli brengt de uit Los Angeles afkomstige ‘Shane Alexander zijn verbluffende zesde album uit, getiteld ‘ Bliss '.
Sinds zijn debuut ‘ The Middle Way ' in 2005 heeft Alexander een unieke stijl gesmeed die folk, rock en psychedelica uit de westkust combineert tot een succesvol geluid dat in meer dan 100 tv-shows en films is verschenen.
Toerend door de VS en 11 andere landen, zowel als headliner en als ondersteunende acts bij Bon Iver, Jewel, John Hiatt, Suzanne Vega, Seal, Styx en Yes, heeft de onafhankelijke kunstenaar een loyale internationale kring met fans opgebouwd.  Toen ‘Skyway Drive-In ‘, een solo-akoestische track van het album Ladera, het aantal van meer dan 14 miljoen streams op Spotify overschreed, werd dat aantal fans alleen maar groter.
Het nieuwe album, Alexander's eerste eigen productie, was het eerste album dat hij maakte in zijn nieuwe faciliteit ‘Buddhaland Studios' in Zuid-Californië. Bliss is een tijdloze hommage aan de klassieke rockinvloeden van de kunstenaar, waarin Alexanders kristalachtige tenor en behendig akoestisch gitaarwerk centraal staan.
Na alle hartzeer en de lessen die op het album zijn geleerd, laat de afsluitende titeltrack de luisteraar achter met een toon van vrede en vergeving, die wordt weerspiegeld in de coverafbeelding, met de hand getekend door de ervaren rock-en-roll-artiest Alan Forbes.
The Freedom Machine , de politiek geladen nieuwe musical, geschreven en geregisseerd door Emmy-winnaar Larry Carpenter, met nummers geschreven door Shane Alexander, is momenteel in pre-productie in Los Angeles.

Muziek van deze artiesten is te beluisteren op:
- Programma

Voorverkoop € 15,-
Kassaverkoop € 18,-
> Kaarten bestellen <

Shane Alexander (picture by Via Karlo)  

 

 

 

  

 

 

 

©2008 Get U Webdesign